KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS EĞİTİM VE
ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ’nin Tek ders koşulları ile ilgili 23’üncü maddesinde
Bu Yönetmeliğin 21 inci maddesindeki şartları daha önce yerine getirmiş olmak kaydıyla, mezuniyetlerine tek dersi kalan öğrenciler, akademik takvimde belirlenen tarihlerde tek ders sınavlarına alınırlar. Bu sınavlarda alınan not, başarı notu olarak sayılır. Bu sınavlara ilk defa girecek öğrencilerden katkı payı/öğrenim ücreti alınmaz. Başarısız öğrenciler, daha sonraki haklarını kullandıklarında katkı payı/öğrenim ücreti ödemeye devam ederler. Bu sınavda başarılı olanlar, başlayacak olan yarıyıldan önceki yarıyılda mezun olmuş sayılırlar. (2) Genel not ortalaması 2.00 ve üzerinde ise, tek ders sınavından başarılı kabul edilmek için en az (DD) harf notu almak zorunludur. Sınavda alınan not o dersin yarıyıl sonu başarı notu yerine geçer. “ bildirilmektedir.

2016 – 2017 Eğitim – Öğretim yılı Bahar yarıyılı tek ders sınavı 5 TEMMUZ 2017 Çarşamba günü saat 14.00’de yapılacaktır.

Öğrencilerin başvuru dilekçelerini 30 HAZİRAN 2017 CUMA günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreterliği’ne teslim etmeleri, Bölüm Başkanlıkları’nca öğrenci durumlarının araştırılarak sınava girecek öğrenci kimliklerinin Yönetim Kurulu’nda görüşülmek üzere 4 TEMMUZ 2017 SALI günü saat 12.00’ye kadar Dekanlığa bildirmeleri gerekecektir.

ÖNEMLE DUYURULUR.

" FAKÜLTEMİZDE ZORUNLU STAJ OLMADIĞI HALDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNİ YETİŞTİRMELERİ AMACIYLA EK LİSTEDE KİMLİĞİ YAZILI ÖĞRENCİLERİMİZİN 2016 - 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI TEMMUZ VEYA AĞUSTOS AYLARINDA 1 AY  SÜRE İLE İSTEĞE BAĞLI OLARAK STAJ YAPMALARI UYGUN DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.

STAJLARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJ YAPACAĞI KURUMA GÖTÜRMEK ÜZERE "İSTEĞE BAĞLI STAJ FORMU" BİR SURETİNİ BÖLÜM SEKTERLERİMİZDEN,  "İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ" (GEREKLİ GÖRÜLDÜĞÜ HALDE) MUHASEBE BİRİMİMİZDEN TEMİN EDİLEBİLİR.  ÖNEMLE DUYURULUR.

DEKANLIK

2016-2017 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav takvimini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Farklı fakültelerde yapılacak olan ESD sınavlarının yer ve zaman bilgilerini http://uzem.kocaeli.edu.tr/uzemweb/ adresinden görebilirsiniz.

Bütün Öğrencilerimize Başarılar dileriz.

DEKANLIK

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMININ EN SONKİ HALİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ERİŞEBİLİRSİNİZ. DERSLERİ ÖBS'DEKİ PLANDAN DEĞİL, İLAN EDİLENDEN (AŞAĞIDAKİ BAĞLANTI ADRESİNDEN) PROGRAMDAN TAKİP EDİNİZ.

DEKANLIK

Radyo Atölyesi Üniversitemiz Personeli İçin Çalışmalara Başladı.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü bünyesinde faaliyet

gösteren Radyo Atölyesi çalışmalarına 2016-2017 eğitim yılında da devam ediyor.

Üniversitemiz öğretim üye ve elemanlarından radyo yayıncılığına ilgi duyanlar için  her yıl

yaptığımız çağrıyı bu yıl da tekrarlıyoruz.

Radyo Atölyesi, her eğitim yılında olduğu gibi 2016-2017 eğitim yılında da İletişim Fakültesi

Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencilerinin uygulama deneyimlerini geliştirmenin

yanında Kocaeli Üniversitesi Personeli'ne bu alanda kendilerini geliştirebilmeleri için fırsatı

sağlamayı hedefliyor.

Sonbahar yayın dönemi ile 2016-2017 programlı yayın yılına başlayan  Radyo K.İ

faaliyetlerine paralel olarak yürütülecek atölye çalışmalarında radyo yayıncılığını öğrenmek

ve bunu bir hobi olarak yürütmek isteyen siz saygıdeğer akademisyenlerimiz için, radyo

yayıncılığı hakkında eğitim ve seminerler verilmesi, radyomuz yayın akışında yer almak

isteyen üniversite personelimizin kültür-sanat, ekonomi, sağlık, müzik ve diğer program

türlerinde programlar yapabilmesi için uygun koşulların hazırlanması Radyo Atölyemiz ve

Radyo K.İ. için büyük önem taşımaktadır.

Kocaeli'nin en çok dinlenen yabancı müzik istasyonu olan Radyo K.İ. FM 94.8 frekansında il

genelinde ve www.radyoki.net internet adresi üzerinden tüm dünyada dinlenebilmektedir.

Eğer siz de radyo yayıncılığına ilgi duyuyorsanız ve karasal olarak Kocaeli, internet üzerinden

tüm dünyaya yayın yapan radyomuz yayınlarında program yapmak istiyorsanız, siz

saygıdeğer personelimizi de radyo atölyesi çalışmalarımıza bekliyoruz.

Atölye çalışmalarımız ile ilgili olarak Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo

Televizyon Sinema Bölümü'nden Arş. Gör. Emel Ateşçi ve Arş.Gör. Gözde İslamoğlu'na

ulaşabilirsiniz. Bilgi için dahili telefon numarası ve e-posta adreslerimiz; 0262 303 1887

emelatesci@gmail.com, gozdeislamoglu@gmail.com

İLETİŞİM FAKÜLTESİ İRTİBAT TELEFONLARI AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR.

GAZETECİLİK BÖLÜM SEKRETERİ: 303 18 38

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜM SEKRETERİ : 303 18 47