Hakkımızda

• Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Ertuğrul Köroğlu’nun kurucu dekanlığında 1998 yılında Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik ve Radyo Televizyon Sinema bölümleri ile Anıtpark Yerleşkesi’nde eğitim- öğretim hayatına 81 öğrenci ile başladı. 17 Ağustos Depremi sonrasında Hereke Yerleşkesinde eğitim-öğretime devam fakültemiz, 2002-2003 eğitim öğretim yılında ikinci öğretim öğrencilerine de kapılarını açtı. Görsel İletişim Tasarımı ile Reklamcılık Bölümleri ise ilk öğrencilerini 2005 yılında kabul ettiler.

• Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema, İletişim Bilimleri ile Görsel İletişim Tasarımı ve Reklamcılık Anabilim Dallarında tezli yüksek lisans, İletişim Tasarımı ve Bilişim Teknolojileri Anabilim Dalında tezsiz yüksek lisans programları ile İletişim Bilimleri ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dallarında doktora programları ile lisansüstü eğitim verilmektedir.